Hoppa till sidans innehåll

Julerbjudande: Shuttle Timekurser till föreningar och distrikt

2017-11-10 07:00
Passa på att hålla en Shuttle Time-kurs i din förening eller ditt distrikt före nyår. Under november och december bjuder Badminton Sweden på kostnaden för kursledaren om ni är minst åtta deltagare.
  • Uppdaterad: 2018-08-23 17:08

Shuttle Time är kursen för dig som vill utvecklas som tränare och ledare för nybörjargrupper. Konceptet är utvecklat av Badminton World Federation för att användas inom skolidrotten men Shuttle Time är också mycket användbart för föreningars badmintonskolegrupper. Då det ingår lärarhandledning, färdiga lektionsplaner och instruktionsvideos till alla övningar får du bra verktyg och underlag för att hålla träningspass under en hel säsong. Målgruppen är tränare för nybörjargrupper, assisterande ledare och föräldrar.

Under årets två sista månader bjuder Badminton Sweden på kostnaden för en kursledare då förening eller distrikt anordnar en kurs med minst åtta deltagare. Så varför inte passa på att hålla Shuttle Time som en säsongsavslutning för tränare, ledare och föräldrar inom föreningen? Eller tillsammans med några grannklubbar?

Kursen innefattar 6-8 timmar och går att hålla som heldagsaktivitet eller delas upp på flera tillfällen.

Är du intresserad av att arrangera en Shuttle Time-kurs i din förening eller samarrangera med flera klubbar distriktet? Läs om erbjudandet här: Julerbjudande - Shuttle Time

Är du etablerad tränare med goda ledaregenskaper och intresserad av att bli instruktör/utbildare för Shuttle Time så kontakta utbildningsansvarig. Tutorutbildning för kvalificerade deltagare arrangeras av Badminton Europe inom de närmaste månaderna.

För mer information kontakta utbildningsansvarig Åsa Strindlund.

Skribent: Martin Ridderstolpe
Epost: This is a mailto link

Facebook logo

Twitter logoInstagram


Streaming av badminton

 

Nyheter om badminton i media

Aktuell ranking Franklin G Medium

Resultat Serie Tävling Franklin Medium

Tävlingskalender Franklin G Medium

Svenska Badmintonfonden Franklin G Medium


Lagom IL-logga

Mindre logga EuroCenter

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 22
E-post: This is a mailto link

Se all info