Hoppa till sidans innehåll

Fysioterapeuter på RSL Swedish Open

19 JAN 2019 17:09
En internationell tävling som RSL Swedish Open kräver en mängd olika insatser runt om. I årets upplaga spelar fysioterapeuterna Elin Vesterskov och Jonas Peterson stor roll.
  • Skapad: 19 JAN 2019 17:09

Intensiteten på matcherna i Sparbanken Skåne Arena i Lund är hög. Och det är ofrånkomligt att det tyvärr några gånger inträffar skador eller att spelarna får olika typer av skavanker. Därför har Svenska Badmintonförbundet två fysioterapeuter på plats som ska behandla spelarna vid skador.

De både heter Elin Vesterskov och Jonas Peterson, och har en lång och gedigen bakgrund i idrottsvärlden. Bland annat har de tidigare arbetat på tennis- och padeltouren i Båstad.

Elin driver en klinik i Helsingborg, och har genom åren anlitats av till exempel Svenska Fedcuplaget, XL-galan i friidrott och John McEnroe. Elin erbjuder också träningsresor över världen, föreläsningar och utbildningar.

Jonas Peterson driver en klinik i Halmstad Arena, och var i unga år elitspelare i handboll för Drott i Elitserien. Han har utbildat sig till kiropraktor i England och är legitimerad i Sverige, Nya Zeeland och Australien. Jonas har också varit lagkiropraktor åt HBK (fotboll) och Drott.

För mer information om deras verksamheter:

vesterskov.se

arenaklinikenhalmstad.se

 

Skribent: Svenska Badmintonförbundet
Epost: Adressen Gömd

Facebook logo

Twitter logoInstagram

 

 

Streaming av badminton
 

Nyheter om badminton i media

Aktuell ranking Franklin G Medium

Resultat Serie Tävling Franklin Medium

Tävlingskalender Franklin G Medium

Svenska Badmintonfonden Franklin G Medium


Lagom IL-logga

Mindre logga EuroCenter

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Se all info