Hoppa till sidans innehåll

Full SBL-omgång på tisdag

2017-11-13 08:52
Tisdag 14 november bjuder på fyra heta SBL-matcher. Med start 18:30 spelas Trollhättan-Fyrisfjädern, Täby-Spårvägen, Halmstad-Skogås och Umeå-Kista samtidigt.
  • Uppdaterad: 2018-08-23 17:08

Samtliga åtta lag i Svenska Badmintonligan står på banan under tisdag kväll då den femte omgången spelas. Och badmintonpubliken kan räkna med jämna och högintressanta matcher på flera håll.

I Halmstad tar tabellfemman emot tabelltrean Skogås. Båda lagen kommer närmast från Golden set-segrar och det är inte otänkbart att även tisdagens match kommer avgöras med minsta möjliga marginal.

Halmstad-Skogås 

Kista gör resan norrut där en tuff match mot Umeå väntar. Stockholmarna jagar sin tredje seger samtidigt som Umeå vill ta sin första skalp på hemmaplan.

Umeå-Kista

Nykomlingarna Trollhättan gästas av regerande mästarna Fyrisfjädern. Uppsalalaget som inför omgången ligger på plats två i tabellen vill förstås kliva upp i topp och hemmalaget Trollhättan på sjundeplats blickar också de uppåt i tabellen.

Trollhättan-Fyrisfjädern

I Täby väntar ett Stockholmsderby mellan det serieledande hemmalaget och tabellens jumbo Spårvägen. Täby som är utan förlust kan dryga ut serieledningen ytterligare. Spårvägen som är nederlagstippade får räkna med att fajtas hårt för poängen.

Täby-Spårvägen

Samtliga matcher spelas tisdag 14/11 klockan 18:30. Klicka in på länkarna ovan för att följa resultaten och se laguppställningar 24 timmar före match.

Om du inte kan vara på plats för att se ditt favoritlag så hänvisar vi till respektive hemmalags hemsidor för länk till eventuell webbsändning.

Här hittar du aktuell SBL-tabell och spelschema

Skribent: Martin Ridderstolpe
Epost: This is a mailto link

Facebook logo

Twitter logoInstagram


Streaming av badminton

 

Nyheter om badminton i media

Aktuell ranking Franklin G Medium

Resultat Serie Tävling Franklin Medium

Tävlingskalender Franklin G Medium

Svenska Badmintonfonden Franklin G Medium


Lagom IL-logga

Mindre logga EuroCenter

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 22
E-post: This is a mailto link

Se all info