Hoppa till sidans innehåll

Euro Center hämtade inspiration på Oscarsteatern

14 MAJ 2018 10:52
Spelare och ledare från Eurocenter besökte under förra veckan Stockholm för att gå på en föreläsning av Kjell Enhager. Fokus för föreläsningen var livspusslet och hur du skapar en fungerande tillvaro som leder till framgång.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2018 17:08

Kjell Enhager är en rutinerad föreläsare som genom åren coachat många elitidrottare, företagsledare, artister och privatperson till att nå framgång. Under tisdagen höll han föreläsningen Jag AB 2.0 på Oscarsteatern och i publiken fanns spelare och ledare från Euro Center för att låta sig inspireras.

Det var många intressanta tankar och diskussioner under kvällen, och har man möjlighet att gå på en föreläsning med honom så tycker jag man borde göra det, säger Amanda Högström.

Initiativet till föreläsningen kom från spelargruppen men även tränarstaben med Anders Kristiansen i spetsen fick med sig användbara idéer.

- En intressant och rolig föreläsning där alla fick med sig olika saker. Intressanta diskussioner om hur vi fungerar olika som personer och hur man i livet kan jobba i en bra process mot de mål man vill nå. Jag fick även en del nya intressanta verktyg som man kan ta med sig i arbetet med spelarna, säger Anders Kristiansen efter föreläsningen.

Läs mer om Euro Center här

Följ Euro Center på Facebook

Skribent: Martin Ridderstolpe
Epost: This is a mailto link

Facebook logo

Twitter logoInstagram

 

 

Streaming av badminton
 

Nyheter om badminton i media

Aktuell ranking Franklin G Medium

Resultat Serie Tävling Franklin Medium

Tävlingskalender Franklin G Medium

Svenska Badmintonfonden Franklin G Medium


Lagom IL-logga

Mindre logga EuroCenter

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Se all info